Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο δωμάτιο του μαιευτηρίου που βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη (Video)
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο δωμάτιο του μαιευτηρίου που βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη (Video)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατώντας στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ευχάριστο γεγονός της γέννησης του γιου τους ανακοίνωσε η ίδια στο instagram η Ιωάννα Τούνη γράφοντας: «Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω».

Και μετά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του στο Instagram!«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Ιωάννα γέννησε με καισαρική τομή το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

O Δημήτρης δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της Ιωάννας και δημοσίευσε ένα βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, όπου τρώει το φαγητό που του πρόσφεραν.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved