Μοιράζει εξώδικα ο Εμμανουήλ και ξεσπά στο gossip-tv: «Θα κινηθώ νομικά, με διέβαλαν»
Showbiz

Μοιράζει εξώδικα ο Εμμανουήλ και ξεσπά στο gossip-tv: «Θα κινηθώ νομικά, με διέβαλαν»

Ξέσπασε ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός Instagrammer, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στο gossip-tv.gr και προειδοποιεί με εξώδικα.

Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή Super Κατερίνα, χθες (10/1), οι οποίοι ανέφεραν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του, Νάνσυ, μας «δουλεύουν» κανονικά και πως μέχρι και ο ξυλοδαρμός που είδε στο φως της δημοσιότητας είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι, για λόγους δημοσιότητας.

Θυμίζουμε πως «Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε και ζήτησε από την δημοσιογράφο η οποία ήταν στα δικαστήρια να αποχωρήσει από το σημείο.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ξεσπά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου ζητούν με εμμονή κάθε εβδομάδα να βγαίνω στην εκπομπή τους με αποτέλεσμα να πουν ότι καλοστήσαμε μια παγίδα. Μου υποσχέθηκαν ότι θα παίξουν οι πρώτες μου δηλώσεις μετά τη δίκη, στην οποία και αθωώθηκα, και δεν το έκαναν.

Δεν είναι δυνατόν μια εκπομπή που έχει ξεκοκαλίσει το θέμα αυτό -και καλά έκαναν- να μην παίξουν και το αποτέλεσμα, ότι δηλαδή είμαι αθώος! Δεν είναι δυνατόν να λένε ότι έχω καλοστήσει με την αρραβωνιαστικιά μου όλο αυτό, δίνοντας λεφτά σε δικηγόρους. Θα προβώ στις νόμιμες διαδικασίες γιατί με διέβαλαν δημόσια. Το εξώδικο στέλνεται καθαρά γιατί μας χλεύασαν, μας κορόιδεψαν στον αέρα, μας αμφισβήτησαν και δεν ανακάλεσαν μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved