Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό»
Showbiz

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό»

Είναι ένας πολυπράγμων χαρακτήρας που χαίρεται να αναλαμβάνει και να φέρει εις πέρας πολλαπλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Αγαπάει πολύ το θέατρο και την τηλεόραση αλλά πιο πολύ αγαπάει το γιο της Δημήτρη στον οποίο έχει και τρομερή αδυναμία.

Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ’ όλα μητέρα ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή. Η Χριστίνα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για το Asia express, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Θα ήθελα να μου πείτε για την εμπειρία σας στο «Asia express».

Ήταν καταπληκτική, αλλάζει όλη σου η φιλοσοφία, τα πιστεύω σου. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην τηλεόραση σε σχέση με παιχνίδι. Αυτά τα προγράμματα σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ότι κάνει κάποιο αγώνισμα ή αθλητισμό. Έμαθα, έτρεξα, ανακάλυψα και ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Δυστυχώς αποχώρησα με τον Δημήτρη διότι υπήρξε ένα πρόβλημα απρόβλεπτο και έπρεπε να φύγω. Δόξα τω θεώ είμαι καλά και η δυσκολία αυτή ξεπεράστηκε.

Τηλεοπτικά σήμερα τι σας φέρνει μεγαλύτερη απογοήτευση;

Τα κουτσομπολιά και δεν μπορώ την ανακύκλωση. Κάνεις ζάπινγκ και ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω θα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Καθημερινά βλέπουμε πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί και ζούμε σε μία χώρα με μικρό πληθυσμό. Καλό είναι να μαθαίνουμε και τα νέα της showbiz γιατί πάντα ενδιαφέρει αλλά νομίζω υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα θέματα.

Είχατε περάσει και ένα πρόβλημα υγείας λόγω στενοχώριας όπως είχατε δηλώσει; Πώς σταθήκατε στα πόδια σας;

Με τη δύναμη του εαυτού μου στάθηκα ξανά στα πόδια μου. Είχα ευτυχώς όλους τους καλούς μου φίλους δίπλα μου. Έμαθα να μην παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό. Όταν με αμφισβητούν ή όταν χρησιμοποιούν το όνομα μου χωρίς λόγο, αυτό με στεναχωρεί βαθιά. Μία συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να πάθω αυτό που έπαθα. Ευτυχώς είμαι καλά γιατί υπήρχε και ρίσκο σοβαρό. Τώρα πια προσπαθώ να μην παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Έχει αλλάξει πλέον η ζωή μου διαλέγοντας τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, διαλέγοντας τις συνεργασίες μου και όλα αυτά. Βέβαια στην κοινωνία που ζούμε πλέον ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο συνεργάτης σου, ο φίλος σου τελικά. Είναι όλα μαζί και ζούμε σε μία κοινωνία περίεργη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved