Μαίρη Συνατσάκη: Ο απίθανος τρόπος που ανακάλυψε για να κοιμίζει την κόρη της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Ο απίθανος τρόπος που ανακάλυψε για να κοιμίζει την κόρη της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη με το μωρό της στο σπίτι.

Πρωτόγνωρη εμπειρία και σίγουρα καθημερινά η Μαίρη προσπαθεί να βρει τα πατήματά της ώστε να κάνει την καθημερινότητα με το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα μαμά είναι όταν το μωράκι κλαίει, εκείνη προσπαθεί να βρει τον λόγο και παράλληλα να το ηρεμήσει.

Φαίνεται όμως πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει βρει τρόπους να δοκιμάζει ώστε να κάνε τη ζωή της μπέμπας της πιο εύκολη.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της το νέο τρόπο που βρήκε ώστε να ηρεμεί το «πιτσίνι» της όταν εκείνο κλαίει. «Τι να κάνεις όταν το πιτσίνι κλαίει και δεν πιάνει τίποτα», γράφει και δείχνει το πιστολάκι των μαλλιών. «Η καινούργια μου θρησκεία είναι το πιστολάκι», συμπλήρωσε!

Δες τη φωτογραφία

Το ζευγάρι έχει μάτια πλέον μόνο για τη μικρή του πριγκίπισσα, ευγνωμονώντας τον Θεό για το υπέροχο δώρο που τους χάρισε.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά», είχε πει η Μαίρη πριν μερικούς μήνες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved