Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φώτο με τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια – Θα εκπλαγείτε πόσο της μοιάζουν
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φώτο με τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια – Θα εκπλαγείτε πόσο της μοιάζουν

 Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε τα πρόσωπα των δύο μεγάλων κοριτσιών της και είδαμε πόσο της μοιάζουν!

Η Βαλέρια και η Λάουρα Λάτσιου μοιάζουν πολύ στην παρουσιάστρια!

Τα χαρακτηριστικά προσώπου της Βαλέριας θυμίζουν εξαιρετικά πολύ αυτά της όμορφης Ελένης αλλά και η Λάουρα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά της μαμάς της.

Η Ελένη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και έχει απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών της. Η μόνη φορά που αποφάσισε να δείξει στην τηλεόραση τα πρόσωπα των παιδιών της ήταν την τελευταία μέρα της στον Alpha και κάποιες φωτογραφίες που ποστάρει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίες είναι από το παρελθόν!

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι λάτρης του Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες των παιδιών της με αφορμή τις διακοπές τους, ένα ταξίδι, τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, Άγγελο που πια είναι 20 χρονών…

Η Ελένη είχε δημοσιεύσει μία σπάνια φωτογραφία της Λάουρας και της Βαλέριας, των οποίων τα πρόσωπα δε βλέπουμε συχνά. Τα κορίτσια απεικονίζονται στη φωτογραφία ντυμένα για τις Απόκριες ωστόσο δείχνουν πιο χαριτωμένα από ποτέ και μοιάζουν πολύ στην εντυπωσιακή μαμά τους, στην Ελένη Μενεγάκη, ιδίως η Βαλέρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved