Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι η καθημερινότητα με τον γιο της
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι η καθημερινότητα με τον γιο της

Μαμά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 3 Ιανουαρίου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι περνά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του με το με μωράκι στο σπίτι ενώ η Κωνσταντίνα μοιράστηκε με τους followers της το παιδικό δωμάτιο, ενώ αποκάλυψε πως είναι οι πρώτες μέρες με το μικρό στο σπίτι.

"Επειδή θηλάζω και περνάω όλη μέρα με το μπέμπη θα σας απαντήσω μόλις βρούμε λίγο χρόνο! Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μας αφιερώσατε" έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ μας είχε δείξει και την πολυθρόνα θηλασμού που έχει στο παιδικό δωμάτιο.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είχε πει ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς λίγη ώρα μετά τον τοκετό.

Ενώ η Κωνσταντίνα στις πρώτες της δηλώσεις είχε πει πως: «Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα».

Δείτε παρακάτω πως περιέγραψε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση την καθημερινότητά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved