Μπεζάν – Παππά: «Κλάμα» με το βίντεο νύφης και πεθεράς! «Μπράβο γλώσσα, ωραία νύφη πήραμε»
Showbiz

Μπεζάν – Παππά: «Κλάμα» με το βίντεο νύφης και πεθεράς! «Μπράβο γλώσσα, ωραία νύφη πήραμε»

H Άννα Μπεζάν και η Χριστίνα Παππά έχουν «χτίσει» μια υπέροχη σχέση νύφης και πεθεράς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τις δυο γυναίκες σε κοινή έξοδο ή τη μια να μιλάει πολύ τρυφερά για την άλλη.

Αυτή τη φορά οι δυο τους έκαναν ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της νεαρής μητέρας στο Tik Tok και «κλάψαμε» από τα γέλια με τον διάλογο που έχουν χρησιμοποιήσει από γνωστή θεατρική παράσταση.

Δες το βίντεο

Πρόσφατα η ηθοποιός και επιχειρηματίας ξέσπασε με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η νύφη της και έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

«Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”. Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει. Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω», λέει στο βίντεο της ενώ γράφει:

«Για μένα είναι ηρωίδα. Μόνο εκείνη ξέρει και κάποια στιγμή θα μιλήσει. Είναι δυο υπέροχα παιδιά και έχουν σταθεί βράχοι και πραγματικά τους θαυμάζω. Είναι ντροπή να κάντε σχόλια σε μια μάνα που έχει γεννήσει πριν λίγο καιρό. Άννα, μη μασάς, κάνε αυτό που νιώθεις! Σας αγαπάω και τους τρεις άπειρα», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved