Σπυροπούλου: Η πρώτη έξοδος μετά τον τοκετό είχε καφέ, μίνι γάλα για τον μπέμπη και θέα τη θάλασσα
Showbiz

Σπυροπούλου: Η πρώτη έξοδος μετά τον τοκετό είχε καφέ, μίνι γάλα για τον μπέμπη και θέα τη θάλασσα

Την πρώτη της έξοδο με το μωράκι της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης (12-01).

Μετά από εννέα μέρες, πήρε τον γιο της και βγήκε μια ωραία βόλτα στη θάλασσα.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες από την έξοδό της και σε αυτές είδαμε τόσο το απολαυστικό πιάτο όσο και το μίνι γαλατάκι του μωρού της, αφού ακόμη είναι ελάχιστα τα γραμμάρια που πίνει.

Η Κωνσταντίνα όπως αποκάλυψε θηλάζει τον γιο της κι έτσι έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες να χάσει και κάποια από τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνης της.

Πόζαρε εμφανώς αδυνατισμένη στον καθρέφτη της και όπως έγραψε έχει ήδη χάσε τα πρώτα δέκα κιλά. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως το μωράκι τρέφεται αποκλειστικά με το μητρικό γάλα.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Κωνσταντίνα η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη αλλά σίγουρα όπως κάθε νέα μανούλα, δεν έχει προτεραιότητα να χάσει να κιλά της εγκυμοσύνης.

Δες τις νέες φωτό στη gallery

Η Κωνσταντίνα πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της και μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο παιδικό δωμάτιο. Το θέμα της τοιχογραφίας είναι η ζούγκλα ενώ κυριαρχεί το ξύλο στην πιο απαλή απόχρωσή του.

«Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved