Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σαν παιδί ήμουν προβληματικό, ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σαν παιδί ήμουν προβληματικό, ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και το After Dark και απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε στο “Mega Καλημέρα” και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως ήταν ένα προβληματικό παιδί και δεν δίστασε να πει ότι άκουγε από συμμαθητές του διάφορα σχόλια λόγω των παραπανίσιων κιλών του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον Θέμη Γεωργαντά: «Σαν παιδί φαινομενικά ήμουν προβληματικό. Εγώ όμως ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχογιός, μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι ήμουν το κέντρο του κόσμου, με έκαναν να νιώθω έτσι και ένιωθα. Ήμουν με παραπανίσια κιλά. Ήμουν ένα παιδί που από το σχολείο μέχρι τις παρέες που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν στους μη δημοφιλείς, στο περιθώριο. Ακόμα και στο περιθώριο όμως έκανα πάλι τις παρέες μου γι’ αυτό και δεν ένιωθα άβολα.»!

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο μπαμπάς μου ναυτικός, η μάνα μου γαντζωμένη από μένα. Φαντάσου η μάνα μου τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Οι γονείς μου καμάρωναν σε αρρωστημένο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δε θα το βρω και νομίζω δε χρειάζεται και να το βρω. Ήταν μια περίεργη κατάσταση, δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε εμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους»!

Και κατέληξε: «Δε με έκαναν παρέα επειδή είχα παραπάνω κιλά. Δε με ένοιαζε όμως, bullying είναι όταν σε νοιάζει κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, χοντρέ, κεφτέ. Ήμουν φυτό, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι την τρίτη Λυκείου»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved