Δίκη Φιλιππίδη: Αυτή είναι η συμπληρωματική δήλωση του Φιλιππίδη – Τι καταγγέλλει ο ηθοποιός;
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Αυτή είναι η συμπληρωματική δήλωση του Φιλιππίδη – Τι καταγγέλλει ο ηθοποιός;

Δίκη Φιλιππίδη: Ανατροπή στην προγραμματισμένη διαδικασία της πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κυρία Κική Μπακιρτζίδου, ζήτησε συμπληρωματική κατάθεση, η οποία και έγινε δεκτή.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε ότι υπάρχουν έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του ηθοποιού μόλις χθες και τα κρίνει ως εξαιρετικά σημαντικά για την υπόθεση.

«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλεξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών που εκπροσωπεί τις κύριες Δροσακη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππουλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο.

Ενώ η κυρία Μπακιρτζίδου συμπλήρωσε:

«Σκοπός της εταιρείας είναι η εκπροσώπηση και διαχείριση παντός είδους καλλιτεχνών. Το 2016 λαμβάνει χώρα τροποποίηση του καταστατικού και εμπλουτίζεται ο σκοπός. Οργάνωση διαχείριση δημοσιότητα δημόσιες σχέσεις προώθηση καλλιτεχνών» και παρουσίασε στοιχεία ότι ο αδελφός της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους έχει συστήσει την εταιρία αυτή με τον Αλέξανδρο Μίντζια.

Η δίκη διακόπηκε, καθώς έγινε μήνυση από τον Αλέξανδρο Μίντζια στον Πέτρο Φιλιππίδη για συκοφαντική δυσφήμιση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved