Δούκισσα Νομικού: Το throwback από τα παιδικά της χρόνια και η σύγκριση με την κόρη της
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Το throwback από τα παιδικά της χρόνια και η σύγκριση με την κόρη της

Ένα throwback από τα παιδικά της χρόνια έκανε η Δούκισσα Νομικού, συγκρίνοντας τον παιδικό της εαυτό με τη μονάκριβη κόρη της, Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ανά διαστήματα μας δείχνει το πόσο μεγαλώνουν τα παιδάκια της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως σκέψεις, συναισθήματα αλλά και φωτογραφίες της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

Η ίδια μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα ωστόσο, φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της και να περνάει χρόνο μαζί τους.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη τη βλέπουμε σε μικρή ηλικία να χαμογελά στον φακό ενώ στην δεύτερη βλέπουμε την κόρη της, Αναστασία, σε μια παρόμοια με τη δική της φωτογραφία.

«Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει.

Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα ), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο.

Τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω. Καλό βράδυ παιδιά», έγραψε στη λεζάντα η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved