Καραβάτου: «Κάθε δευτερόλεπτο που περνάμε με τα παιδιά μου, νιώθω δυνατή»
Showbiz

Καραβάτου: «Κάθε δευτερόλεπτο που περνάμε με τα παιδιά μου, νιώθω δυνατή»

Την Κατερίνα Καραβάτου θα την απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του «My style rocks» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00 στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια εν όψη της πρεμιέρας του σόου μόδας έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της και την σχέση μεταξύ τους.

Υπήρξε και κάποια καλή στιγμή μέσα στην προηγούμενη χρονιά;

Υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες λάμβανα αγάπη με ανιδιοτέλεια από ανθρώπους που εκτιμώ. Φυσικά, τέτοιες στιγμές ήταν πρωτίστως με τα παιδιά μου. Μπορεί να μην ήταν όλες ευχάριστες, ήταν όμως όλες εξαιρετικά σημαντικές. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο περάσαμε οι τρεις μας όλα αυτά που συνέβησαν. Ούτως ή άλλως, είμαι πάνω από τα παιδιά μου, απλώς μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι ακόμα περισσότερο, κάτι που κι εκείνα είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη. Νομίζω ότι τα παιδιά, αν έχουν ουσιαστική σχέση με τους γονείς, μας μαθαίνουν χιλιάδες πράγματα κάθε δευτερόλεπτο. Εγώ είχα το χρόνο, τη διάθεση και την ηρεμία να αφουγκραστώ όλα τα δώρα που μου έδωσαν -και ήταν πάρα πολλά-, εκτός βέβαια από την αγάπη τους.

Τα παιδιά έχουν μια σοφία στον τρόπο με τον οποίο κινούνται. Μου έδειξαν τι είναι σημαντικό και τι όχι σε κάποια θέματα. Μου είπαν τη γνώμη τους για ανθρώπους, και ήταν συγκλονιστικό γιατί είχαν εκείνα δίκιο και όχι εγώ. Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί τους. Δεν είναι φιλική, είναι μαμάς με παιδιά. Με ενδιαφέρει να κρατάμε αυτούς τους ρόλους για να υπάρχουν τα όρια. Όμως, όταν παίζω μαζί τους, όταν πηγαίνουμε μια βόλτα, γενικά κάθε δευτερόλεπτο που περνάμε μαζί, . νιώθω δυνατή και ότι έχω καταφέρει κάτι φαντασμαγορικά σπουδαίο.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved