Κώστας Μπίγαλης: «Ο καλλιτέχνης χωρίς τον κόσμο απλά δεν υπάρχει»
Showbiz

Κώστας Μπίγαλης: «Ο καλλιτέχνης χωρίς τον κόσμο απλά δεν υπάρχει»

Ο Κώστας Μπίγαλης παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες με κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του μίλησε για τις οικονομικές απολαβές του αλλά και για την αγάπη του κόσμου.

Είχατε δηλώσει πως περισσότερα χρήματα βγάλατε ως συνθέτης; Κάνει εντύπωση διότι οι επιτυχίες που μας έχετε χαρίσει ήταν πολλές.

Η μουσική μου πορεία βέβαια δεν ήταν πάντα εύκολη, αλλά είχα την τύχη να μπορώ να γράφω τα δικά μου τραγούδια και γενικώς να τελειώνω όλη την δημιουργική διαδικασία από την σύνθεση, τον στίχο, την ενορχήστρωση και την ερμηνεία ενός κομματιού μέχρι από ένα σημείο και μετά και την τεχνική επεξεργασία στο στούντιο, όποτε ήμουν ανεξάρτητος και έτσι δεν χρειάστηκε να κάνω κανέναν συμβιβασμό ιδιαίτερα όταν πλέον συνδέθηκα με τον κόσμο που έκανε επιτυχίες τα τραγούδια μου. Οι δισκογραφικές εταιρείες έβγαζαν χρήματα που ήταν το ζητούμενο τους και μένα με άφησαν ήσυχο και ελεύθερο να κάνω τους δίσκους που ήθελα χωρίς να παρεμβαίνουν. Φυσικά επειδή πάντα ήμουν πρώτα δημιουργός και μετά τραγουδιστής τα περισσότερα έσοδα τα είχα από τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά λόγω της ταυτόχρονης τραγουδιστικής μου δραστηριότητας και της αναπόφευκτης έκθεσης στα μέσα ενημέρωσης και ειδικά στην τηλεόραση, υπήρχε η εντύπωση ότι τα περισσότερα έσοδα τα είχα από το τραγούδι.

Με το τραγούδι προσφέρεις βιώματα; Πώς εισπράττει ένας τραγουδιστής τα βιώματα των ανθρώπων από κάτω; Από το βλέμμα τους, από το χειροκρότημά τους;

Κάποια τραγούδια εξακολουθούν να αρέσουν πολύ στον κόσμο γιατί όπως μου λένε είναι συνδεδεμένα με αναμνήσεις από τα ανέμελα εφηβικά τους χρόνια. Κάποιος φαν θυμάμαι μου είχε πει ότι επειδή όταν έδινε πανελλήνιες εξετάσεις είχε πολύ τρακ, για να μπορέσει να ηρεμήσει πριν δώσει άκουγε συνέχεια το «Ρίνα Κατερίνα» και τελικά έδωσε και πέρασε στο πανεπιστήμιο. Γενικά η στήριξη και η αγάπη του κόσμου που βιώνουμε σήμερα όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι με τους οποίους κάνω εμφανίσεις, είναι μια διαχρονική αγάπη και συγκινητική στήριξη και τους ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί ο καλλιτέχνης χωρίς τον κόσμο απλά δεν υπάρχει.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved