Χριστίνα Παππά: «Υπήρξα πολύ καταπιεσμένη και όταν ήμουν μικρή το έσκασα από το σπίτι μόνη μου»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Υπήρξα πολύ καταπιεσμένη και όταν ήμουν μικρή το έσκασα από το σπίτι μόνη μου»

Είναι ένας πολυπράγμων χαρακτήρας που χαίρεται να αναλαμβάνει και να φέρει εις πέρας πολλαπλές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Η Χριστίνα Παππά έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα καταπιεσμένα παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε την πιο σημαντική συνεργασία της.

Ποια ήταν η πιο σημαντική συνεργασία που έχετε κάνει και αντίστοιχα αν υπάρχει κάποια που θέλετε να ξεχάσετε;

Στη ζωή και μέσα από τα λάθη που κάνεις μαθαίνεις. Όλα έρχονται για να σου διδάξουν κάτι. Από τους κακούς ανθρώπους πάλι μαθαίνεις. Δεν έχω να σκεφτώ κάτι άσχημο. Έτσι κι αλλιώς όλες τις άσχημες συμπεριφορές που συνάντησα τις έβαλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και συνέχισα προσέχοντας το επόμενό μου βήμα. Είχα πολύ καλές συνεργασίες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παρόλο που στη ζωή μου έχω δουλέψει και έχω συνεργαστεί με δύσκολους ανθρώπους για κάποιο λόγο, δεν ξέρω ποιο λόγο είχα τις καλύτερες σχέσεις δηλαδή μπορεί συνάδελφοί μου να μου έλεγαν αλίμονο σου αλλά εγώ πάντα είχα καλές σχέσεις.

Έχετε μιλήσει και για δύσκολα παιδικά χρόνια. Υπάρχει έτσι κάποια εμπειρία που έχει χαραχτεί στη μνήμη σας;

Δεν έχει καμία σχέση με την έννοια πέρασα δύσκολα, απλά υπήρξα πολύ καταπιεσμένη από το σπίτι μου. Δεν με άφηναν να πάω ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού γι’ αυτό και όταν ήμουν μικρή το έσκασα από το σπίτι μόνη μου. Η καταπίεση στα παιδιά δεν είναι ό,τι καλύτερο και πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχει ένα μέτρο. Δεν χρειάζεται ούτε πολλή καταπίεση αλλά ούτε και απεριόριστη ελευθερία.

Με βάση αυτό το βίωμα λοιπόν προσπάθησα τε να είστε τελείως διαφορετική ως μητέρα;

Ναι ακριβώς. Δεν σημαίνει ότι με τον Δημήτρη ήμουν απόλυτα ελαστική απλά πιστεύω ότι και τα παιδιά χρειάζονται τον χρόνο τους.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved