Στέφανος Μιχαήλ: Η τηλεόραση, η συνεργασία με τον Γεωργίου και ο ρόλος στη Άγρια γη
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Η τηλεόραση, η συνεργασία με τον Γεωργίου και ο ρόλος στη Άγρια γη

Hθοποιός ή επιχειρηματίας; Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι και τα δύο και μάλιστα θέλει να είναι καλός σε ό,τι κάνει. Φέτος, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσπαθεί να φέρει κοντά τη χαμένη οικογένειά του και όπως τονίζει παρακάτω, θα τα καταφέρει.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σειρά «Άγρια γη», στην οποία και πρωταγωνιστεί, στον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και στην τηλεόραση.

Αλήθεια, η «Άγρια γη» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν;

Ακούγονται διάφορα, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω να σας πω κάτι με σιγουριά, θα μπορούσε πάντως να υπάρξει συνέχεια γιατί το σενάριο είναι πολύ δυνατό και μπλέκει υπέροχα τις ιστορίες. Στην επιτυχία της σειράς σίγουρα συμβάλλουν και τα εξωτερικά γυρίσματα. Δύσκολη παραγωγή αλλά πολύ ζωντανή. Οι ώρες γυρισμάτων είναι πολλές και είναι αξιοθαύμαστη η δουλειά της παραγωγής. Ένα μπράβο για εκείνους σίγουρα δεν αρκεί. Η δουλειά τους θα μπορούσε να θεωρηθεί άθλος καθώς δουλεύουν πολλές ώρες. κάτω από αντίξοες συνθήκες και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να αισθανθούμε εμείς οι ηθοποιοί γι' αυτούς τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μας συνέχεια.

Η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου έχει μπει για λίγο στο... ψυγείο;

Σωστά. Συνεργαστήκαμε άψογα σε δύο σειρές και η εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον δεν έχει αλλάξει. Απλό κάνουμε μια επαγγελματική παύση, γιατί η φιλική σχέση που είχαμε συνεχίζεται. Μεγαλώσαμε μαζί δουλεύοντας δέκα χρόνια σερί και με τον Αντρέα και με τον Κούλλη. Τους εκτιμώ βαθιά και αυτό δεν αλλάζει. Είναι καλό να δοκιμάζεις και άλλα πράγματα. Το μέλλον είναι μπροστά.

Τι άλλο κάνετε αυτό το διάστημα;

Κάνω πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα στη ζωή μου και αυτό μου δίνει πολλή χαρά. Δεν σταματάω ποτέ. Κάνω μια ακόμα σειρά στην Κύπρο, έχω μια καφετέρια που προσπαθώ να τρέξω, ενώ ασχολούμαι και με το εμπόριο. Δεν σας κρύβω πως είναι αρκετά πιεστικό το πρόγραμμά μου αυτή τη σεζόν. γιατί με ό,τι καταπιάνομαι θέλω να το κάνω και καλά, αλλά δεν παραπονιέμαι, θεωρώ πως κάτι καλό γίνεται.

Ποιος ο ρόλος σας στη σειρά «Ανεράδες»;

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κομεντί που προβάλλεται από το Sigma και εκεί υποδύομαι ένα παιδί που βιώνει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα! “Ανεράδες" είναι οι νεράιδες στην κυπριακή διάλεκτο.

Μετά οπό τόσα χρόνια στην τηλεόραση, αισθάνεστε καλά;

Θεωρώ πως μετά από 12 χρόνια την έχω μάθει αρκετά καλά και με έχει μάθει εξίσου. Νιώθω πως ακόμα έχω να δώσω πολλά. Έχω περάσει πολλά σχολεία μέσα από τις σειρές που έπαιξα και τους σκηνοθέτες που συνεργάστηκα, αλλά δεν έχω σταματήσει να μαθαίνω και ούτε θέλω. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και πριν αναλάβω έναν ρόλο κάνω έρευνα και ψάχνω για εκείνον, θα έλεγα πως έχω βρει μια φόρμουλα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τέλειος. αυτό θέλω να το κρίνει ο κόσμος, απλό προσπαθώ να δίνω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.

Πηγή: Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved