Νίκος Κουκάς: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο και η συνεργασία με την Ελένη Καρακάση
Showbiz

Νίκος Κουκάς: Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο και η συνεργασία με την Ελένη Καρακάση

Νίκος Κουκάς: Στη Γερακιανή ζει έναν έρωτα μεγάλο, κρυφό και ανεκπλήρωτο. Στην πραγματική ζωή, θαυμάζει τον Γεράσιμο, που μπορεί να βάζει κάποιον άλλον άνθρωπο (την Ελισάβετ) πάνω από την ύπαρξή του.

Ο ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την νέα σειρά του mega αλλά και για την συνεργασία του με την τηλεοπτική του μητέρα, Ελένη Καρακάση.

Ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής θα επηρεάσει τον Γεράσιμο;

Θα τον επηρεάσει βαθιά! Και αυτό γιατί, όταν η Αγγελική χάνει τη ζωή της, όταν δολοφονείται, η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να συμπαρασταθεί στην οικογένεια Καστρινού για την απώλειά της. Έτσι, φεύγει από το μοναστήρι με τις ευλογίες της ηγουμένης και, πηγαίνοντας στην Πάτρα για την κηδεία, μένει στο σπίτι τους, άρα πολύ κοντά στον Πέτρο, κάτι που βάζει τον Γεράσιμο σε... συναγερμό!

Τι θα κάνει λοιπόν;

Ό,τι έχει μάθει να κάνει μια ζωή: θα την κυνηγήσει! Θα την ακολουθήσει και θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να τής δείξει πως έχει φύγει από τον δρόμο της. Σύντομα θα δούμε τον Γεράσιμο να "σπάει" και να δείχνει για πρώτη φορά πράγματα και συναισθήματα που δεν έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια... Γενικά να περιμένετε μεγάλες ανατροπές στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν... Ο θάνατος της Αγγελικής θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους ήρωες της σειράς.

Τον Γεράσιμο θα τον είχατε φίλο σας στην πραγματική ζωή;

Νομίζω πως ο Γεράσιμος είναι ένα πολύ παρεξηγημένο παιδί... Δεν ξέρω όμως αν στην αληθινή ζωή θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια φιλική σχέση. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του, αλλά δεν πιστεύω πως έχουμε πολλά κοινά. Εκείνος, ας πούμε, είναι τόσο αφιερωμένος στον έρωτα, που όλη του η ύπαρξη περιστρέφεται γύρω από την Ελισάβετ. Γι' αυτό και εξήγησα ότι ζει στον έξω κόσμο μεν, σαν... καλόγηρος δε. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ούτε μου έχει τύχει ποτέ να ερωτευτώ τόσο πολύ... Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, μια και ακόμα είμαι πολύ μικρός. Για το τώρα όμως, για το οποίο μπορώ να μιλήσω, ας πούμε πως είμαι περισσότερο αφιερωμένος στη δουλειά παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Με τη... μητέρα σας στη σειρά, την κυρία Καρακάση, πώς τα πάτε;

Υπέροχα. Έχουμε μπει κανονικά στους... ρόλους μας. Συμπεριφέρεται και στην πραγματική ζωή σαν μητέρα μου. Με προσέχει πολύ. Με συμβουλεύει, με μαλώνει όταν καπνίζω, με φροντίζει. Γενικά η σχέση μας έχει γίνει πολύ... "ζακέτα να πάρεις" και μου αρέσει (γελάει).

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved