Βαγγέλης Αλεξανδρής για Παράδειο των κυριών: «Ο Αποστολής θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους»
Showbiz

Βαγγέλης Αλεξανδρής για Παράδειο των κυριών: «Ο Αποστολής θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο του.

Γάμος-παρωδία;

Κανονικά. Εν τω μεταξύ, με σταματούν (όποιες φορές στο δρόμο και μου λένε: ‘’Γιατί φέρεσαι και μιλάς έτσι στο παιδί Ε. Και απαντώ: “Έχετε καταλάβει τι έχει κάνει το παιδί μου’’. Είναι η εγκυμοσύνη στη μέση κι έγινε ο γάμος. Εκείνες τις εποχές ήταν περίεργα τα πράγματα.

Με την οικονομική επιφάνεια που υπάρχει θα μπορούσε να γεννήσει στο εξωτερικό χωρίς γάμο, αλλά η Αμαλία δεν έχει τις μπουραντέικες πλάτες...

Αυτό είναι το θέμα. Η Αμαλία θα έρθει και στο σπίτι μας και δεν θα το αναφέρει στους δικούς της. Το κρατά κρυφό.

Ο Αποστολής πώς διαχειρίζεται αυτή την ιστορία;

Γενικότερα, είναι ένας ακραίος τύπος στη συμπεριφορά του. Αυτό οφείλεται στις λαϊκές καταβολές του. Θέλει τον ερχομό του εγγονιού να τον ζήσει οικογενειακά. Χαίρεται που θα γίνει παππούς.

Θα σταθεί στο πλευρό της Αμαλίας;

Ο Αποστολής θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους τριγύρω του, αρκεί να συμπλέουν οι απόψεις τους στη διαχείριση των γεγονότων. Γενικότερα, έχει θέμα με την ελίτ.

Έχει αγαπήσει στη ζωή του;

Έλα μου, ντε! Πραγματικά, από αυτά που έχω διαβάσει νομίζω πως δεν έχει αγαπήσει κανένα στη ζωή του. Ούτε μύγα. Αν βλέπουμε ένα μικρά ρήγμα με το νόθο γιο του, νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα εγωισμού, παρά αγάπης. Γιατί αν πραγματικά τον αγαπούσε, θα ήταν από κοντά του. Παρότι του θύμιζε περισσότερο τον εαυτό του, δεν ήταν κοντά.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved