Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την περιπέτεια της υγείας του!
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την περιπέτεια της υγείας του!

Πριν από λίγες ώρες, πληροφορηθήκαμε πώς ο Στέλιος Ρόκκος διακομίσθηκε εκτάκτως με αερομεταφορά από νοσοκομείο της Λήμνου, στην Αθήνα, μιας και είχε συμπτώματα εμφράγματος. 

Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της γενιάς του και η αλήθεια είναι πώς το κοινό του τον παρακολουθεί διαρκώς και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Δύσκολες πολύ ήταν οι τελευταίες ώρες για τον Στέλιο Ρόκκο, μιας και πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα post στα social media του νυχτερινού κέντρου, όπου ο τραγουδιστής εμφανίζεται με την Λένα Ζευγαρά στη Θεσσαλονίκη, με τους υπεύθυνους να ενημερώνουν τον κόσμο πώς λόγω ασθένειας του Στέλιου Ρόκκου, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις για Σάββατο (14-1) αλλά και Κυριακή (15-1) θα ακυρωθούν.

Η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό και σύμφωνα με πληροφορίες του limnos100fm.gr, ότι ο τραγουδιστής έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook καθησυχάσε τους φανατικούς θαυμαστέ του, μιας και ο διαχειριστής έγραφε: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved