Τι συμβαίνει με Πασχαλάκη-Παπαδοπούλου; Οι φήμες χωρισμού και το μήνυμα-αίνιγμα του ποδοσφαιριστή
Showbiz

Τι συμβαίνει με Πασχαλάκη-Παπαδοπούλου; Οι φήμες χωρισμού και το μήνυμα-αίνιγμα του ποδοσφαιριστή

Όλο και φουντώνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχουν χωρίσει, ύστερα και από την κίνηση και των δύο να εξαφανίσουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media κάθε κοινή τους φωτογραφία. 

Ο συγκεκριμένος έρωτας είχε ξεκινήσει το 2019 και μάλιστα εκείνη ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική δημόσια για τα συναισθήματά της που πλέον είχαν σταθεροποιηθεί και ανθίσει με τον γνωστό τερματοφύλακα στο πλάι της.

«Είμαι ευγνώμων για όλα όσα ζω. Είμαι καλά συναισθηματικά, είμαι γεμάτη. Είμαι πολύ συναισθηματική ως άνθρωπος και όλα τα μεταφράζω σε συναίσθημα - γι’ αυτό και έχω την υπερβολή μέσα μου, είτε θετικά είτε αρνητικά. Το ίδιο ισχύει και για τις αντιδράσεις μου, είμαι υπερβολική και στις χαρές και στις λύπες. Διανύω, ωστόσο, μια περίοδο από την οποία απουσιάζουν οι προσωπικές λύπες. Είμαι πολύ καλά, αγαπώ και αγαπιέμαι και εννοείται πως ο Αλέξανδρος είναι ο άνθρωπός μου. Κι είναι δίπλα μου πάντα 100%, όπως είμαι κι εγώ - και ιδιαίτερα σε αυτή την κομβική φάση που περνάει ο ίδιος σε ό,τι αφορά την αθλητική καριέρα του και το επαγγελματικό του μέλλον. Πιστεύω ολόψυχα στον Αλέξανδρο, θέλω πάντα το καλύτερο για εκείνον - και πιστεύω επίσης πως όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχουν λύσεις» δήλωνε τον περασμένο Σεπτέμβριο η όμορφη τραγουδίστρια.

Έναν μήνα πριν και με αφορμή τα γενέθλια της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε δημοσιεύσει στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις διακοπές τους γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μείνε όπως είσαι……σπανίζει».

Πλέον φαίνεται όμως πως όλα τα παραπάνω έχουν αλλάξει άρδην για τους άλλοτε ερωτευμένους αφού πέραν μίας κοινής φωτογραφίας που κράτησε εκείνος στο προφίλ του από τη βάφτιση του γιου φιλικού του ζευγαριού με την τραγουδίστρια να βρίσκεται στο πλευρό του μιας και ήταν ο νονός, έχει κατεβάσει όλα τα κοινά τους ενσταντανέ. Το ίδιο έκανε και εκείνη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς με σιγουριά τι ακριβώς συμβαίνει.

Χθες το βράδυ πάντως (14/1) ο τερματοφύλακας έκανε μία λιτή ανάρτηση, αρκετά περίεργη στην οποία ανέφερε: «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο». Με αυτόν τον τρόπο προφανώς ήθελε να απαλλαγεί από όσους τον καλούσαν στο τηλέφωνο για να του ζητήσουν δηλώσεις για τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved