Τζαβέλλας-Κάβουρα: Σχέση στο... mute εδώ και τρεις μήνες!
Showbiz

Τζαβέλλας-Κάβουρα: Σχέση στο... mute εδώ και τρεις μήνες!

Φαίνεται πως όταν θέλεις να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μυστική, μπορείς! Όχι όμως για πολύ! 

Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα και της Βίκυς Κάβουρα πάντως, αυτό ακριβώς συνέβη αφού οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες και κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους.

Πλέον όμως, με δημοσίευμα της Real βλέπει το φως αυτός ο έρωτας που ξεκίνησε αθόρυβα και συνέχισε για λίγο στο... mute μέχρι που το πρώτο κοινό τους ταξίδι στην Αυστρία, έβαλε σε... σκέψεις εκείνους που είναι πιο παρατηρητικοί!

Πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο τους επισκέφτηκαν την όμορφη Βιέννη και μάλιστα η όμορφη ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες της από εκεί, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος είχε συνταξιδέψει μαζί της.

«Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις η Βίκυ Κάβουρα, κάνοντας ό,τι περνούσε τον τελευταίο καιρό από το χέρι της για να μην αποκαλυφθεί το γλυκό μυστικό της.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής και της ΑΕΚ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και γάμου με την Αθηνά Πικράκη και την απόκτηση ενός παιδιού που ήρθε στον κόσμο το 2018, βρίσκεται στη διαδικασία διαζυγίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved