Ρόκκος: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του για την περιπέτεια υγείας του: «Ένιωσε αδιαθεσία και...»
Showbiz

Ρόκκος: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του για την περιπέτεια υγείας του: «Ένιωσε αδιαθεσία και...»

Η Λελέ Γκόφα, σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου με την οποία ο γνωστός τραγουδοποιός είναι αχώριστοι, μίλησε πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας του κατά την οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα. 

Η Λελέ Γκόφα εμφανίστηκε καθησυχαστική στις δηλώσεις της αυτές, περιγράφοντας την όλη περιπέτεια ως κάτι που απλώς τούς τάραξε, όμως ξεπεράστηκε άμεσα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου είπε στο Open Weekend: «Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο Θεός!».

Να θυμίσουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Στέλιου Ρόκκου χθες αργά το απόγευμα (14/1) έκαναν λόγο για έμφραγμα που κινητοποίησε τους οικείους του οι οποίοι και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Ρόκκος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των πρώτων ωρών, μεταφέρθηκε με C-130 από το αγαπημένο του νησί όπου ζει μόνιμα, στην Αθήνα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τού είχε συμβεί.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως καθώς αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και τη φροντίδα των γιατρών, αμέσως άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη με τη Λένα Ζευγαρά χρειάστηκε να ακυρωθούν για το διήμερο, όμως, όπως αποκαλύπτει η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, ο ίδιος θα επανέλθει γερός και δυνατός στη μουσική σκηνή το επόμενο διήμερο και φυσικά κοντά στους φανατικούς θαυμαστές του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved