Showbiz

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Χαλκιά: «Είχαμε σχέση μίσους. Ήταν πολύ άγριος... Ξέσπαγε πάνω μου»

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Χαλκιάς, καλεσμένος στην εκπομπή Η ζωή είναι στιγμές μίλησε για μία πολύ πικρή εμπειρία που είχε ως παιδί, μαθητής του δημοτικού. 

Ο ηθοποιός αναφερόταν στην πρώτη επαφή που είχε με την Τέχνη που υπηρετεί πιστά τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια και γύρισε τον χρόνο πίσω, αποκαλύπτοντας την πρώτη φορά που έγινε για λίγο ηθοποιός. Ήταν στην έκτη Δημοτικού όταν το σχολείο του επιλέχθηκε να συμμετέχει στους εορτασμούς για την έξοδο του Μεσολογγίου. Τότε λοιπόν αναφέρθηκε στην κακή σχέση που είχε με τον δάσκαλό του.

«Είχαμε έναν δάσκαλο τότε που ήταν από τον Αυλώνα, τη Βόρεια Ήπειρο. Έδειξα μια ιδιαίτερη τάση προς αυτά τα πράγματα περισσότερο από ό,τι στα κοινά μαθήματα.

Ο δάσκαλος το πρόσεξε παρότι είχαμε μια σχέση μίσους. Ήταν πολύ άγριος. Έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως γιατί με έβρισκε σκανδαλοθήρα νεαρό. Και ξέσπαγε πάνω μου. Κάποια στιγμή ειδοποίησα τον πατέρα μου και το έκοψε.

Με διάλεξε και είπα ένα ποίημα και ακούστηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοτηλεόρασης.

Το άκουσε η μητέρα μου και τρελάθηκε, ήταν η μόνη που με υποστήριξε στο να σπουδάσω θέατρο» είπε ο Τάσος Χαλκιάς αναφερόμενος στην κακοποιητική συμπεριφορά του δασκάλου του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved