Άννα Βίσση: Η τεράστια κουζίνα της είναι το ιδανικό spot για τους λάτρεις του χώρου
Showbiz

Άννα Βίσση: Η τεράστια κουζίνα της είναι το ιδανικό spot για τους λάτρεις του χώρου

Μπορεί η Άννα Βίσση να συνεχίζει να είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ωστόσο παραμένει ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους followers της στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Και μέσα από αυτά τα πλάνα ή τις φωτογραφίες έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να δούμε πλάνα από το σπίτι της, το οποίο είναι απίθανο.

Το σπίτι της, το οποίο και φροντίζει η ίδια διαθέτει σε πολλά σημεία στοιχεία από της προσωπικότητά της.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι ροκ, ζεστό με όμορφα χρώματα ενώ κυριαρχεί το ξύλο και τα ιδιαίτερα αντικείμενα στη διακόσμηση που η ίδια έχει επιλέξει.

Η ίδια απολαμβάνει το χρόνο της εκεί και αρκεί κανείς να το καταλάβει από τις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τελευταία μάλιστα έχει μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok πλάνα μέσα από τα οποία παρατηρήσαμε την υπέροχη και τεράστια κουζίνα της. Κι εκεί κυριαρχεί το ξύλο σε μια κλασσική διαρρύθμιση με πολλά διακοσμητικά στοιχεία και τεράστιους πάγκους.

Ο χώρος της κουζίνας της ενώνεται διακριτικά και όμορφα με έναν σικ καναπέ και μια μεγάλη τραπεζαρία οπού εκεί απολαμβάνει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα της.

Δες το βίντεο και κάμποσες ωραίες φωτογραφίες από τους χώρους του σπιτιού της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved