Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή – Πότε θα πάρει εξιτήριο;
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή – Πότε θα πάρει εξιτήριο;

Ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου, Εμμανουήλ Καλλιέρης μίλησε στην εκπομπή Ηappy Day για την κατάσταση της υγείας του και αποκάλυψε πότε θα πάρει εξιτήριο ο τραγουδιστής.

Ο Εμμανουήλ Καλλιέρης τόνισε πως όλα πηγαίνουν καλά με την υγεία του και πως πρόκειται να πάρει εξιτήριο πολύ σύντομα, τονίζοντας: «Aπόλυτα σταθερή η κατάστασή του, όλα πήγαν εξαιρετικά», ενώ δεν μπορούσε να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες μιας και υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ στις 14 Ιανουαρίου μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook ανέφερε: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Ενώ ο ίδιος έγραψε ένα μήνυμα και καθησύχασε τους φανατικούς και όχι μόνο θαυμαστές του: «Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved