Σωτήρης Κοντιζάς: Έτοιμη για MasterChef η κόρη του- Η υπέροχη φωτό από την κουζίνα του ριάλιτι!
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Έτοιμη για MasterChef η κόρη του- Η υπέροχη φωτό από την κουζίνα του ριάλιτι!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ, που έχουμε αγαπήσει πολύ και μέσα από τον ρόλο του στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef.

Το MasterChef θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 στις 9 το βράδυ, με τους υποψήφιους παίκτες να δηλώνουν καθ’ όλα έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους στις οντισιόν, με σκοπό να περάσουν στην επόμενη φάση του ριάλιτι και να αποδείξουν τις δυνατότητές τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει μεγάλη αγάπη στην μαγειρική και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και μια καθ΄ όλα ευτυχισμένη οικογένεια. Ο ίδιος, τα τελευταία χρόνια, είναι παντρεμένος με την με την αγαπημένη του Δέσποινα με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Αριάνα-Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τα παιδάκια του σε στιγμιότυπα, ενώ πριν από λίγες ώρες, ο διάσημος σεφ έκανε την απόλυτη έκπληξη και μας έδειξε το προσωπάκι της μικρότερης κόρης τους Ιζούμι, η οποία είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από την κουζίνα του MasterChef, όπου ποζάρει η μικρούλα, γλυκύτατη και χαρούμενη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε στην ανάρτησή του: "Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο.

Μάγειρες από κούνια."

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved