Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το outfit που επέλεξε για την πρεμιέρα του My Style Rocks!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το outfit που επέλεξε για την πρεμιέρα του My Style Rocks!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι μια από τους κριτές του My style rocks, με την ίδια να ανυπομονεί πώς και πώς για την πρεμιέρα, σήμερα (16-1) στις 5 το απόγευμα στο ΣΚΑΪ.

Η ίδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, που έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό και η αλήθεια είναι πώς μέσα από την δουλειά της, έχει αποδείξει το πόσο πολύ λατρεύει και την μόδα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης Love Island, βλέπουμε ότι κάνει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, σε κάτι, που το μόνο σίγουρο είναι πώς της ταιριάζει πάρα πολύ. Η ίδια θα είναι στην κριτική επιτροπή της εκπομπής μόδας «My Style Rocks» που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στο ΣΚΑΪ.

Η ίδια ανυπομονεί για την έναρξη του ριάλιτι και δηλώνει ενθουσιασμένη, μιας και έχει να κάνει εξ ολοκλήρου με το κομμάτι της μόδας, που είναι ένας τομέας που λατρεύει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και από τις δραστηριότητές της.

Δείτε το trailer:

Αυτήν την φορά και λίγο πριν από την πρεμιέρα του My Style Rocks, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το outfit που επέλεξε για την πολυπόθητη πρεμιέρα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο, το οποίο και σέταρε με ένα κόκκινο κορσέ και ένα ασπρόμαυρο παντελόνι και ήταν πραγματικά μια κούκλα.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved