Παπακώστα: «Με τον Σκιαδαρέση σε γύρισμα στο Μαύρο ρόδο έκανα λάθος στα λόγια μου και... κλαίγαμε»
Showbiz

Παπακώστα: «Με τον Σκιαδαρέση σε γύρισμα στο Μαύρο ρόδο έκανα λάθος στα λόγια μου και... κλαίγαμε»

H Θάλεια Παπακώστα που απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της στο Μαύρο ρόδο, μιλάει για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη... 

Πώς είναι ως χαρακτήρας και τι μπορεί να την κάνει να γελάσει; Η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό της...

Δείχνεις λίγο απόμακρη, τολμώ να πω. Κάνω λάθος;

Η αλήθεια είναι πως οικεία νιώθω μόνο στο πολύ στενό μου περιβάλλον, εκεί χαλαρώνω. Πράγματι, μπορεί να φαίνομαι έτσι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι. Μου αρέσει να σκέφτομαι τα πράγματα αρκετά, να μελετάω πολύ, να κάθομαι μόνη μου και να βάζω τις σκέψεις μου σε σειρά. Η δημιουργικότητα της δουλειάς μου επίσης μου δίνει νόημα.

Στη ζωή σου με τι γελάς;

Με τους φίλους μου. Άλλωστε το χιούμορ είναι και αυτό που μας συνδέει. Μου , αρέσουν πολύ και οι γκάφες μου. Συχνά με πιάνει νευρικό γέλιο σε συνθήκες που δεν θα έπρεπε, θα σου πω ένα σκηνικό που θυμάμαι. Κάποια στιγμή είχα βρεθεί με άλλους ηθοποιούς σε μια εκπομπή στο Μακεδονία ΤV λόγω μιας παράστασης που παίζαμε. Εκεί μου φάνηκαν άστοχες οι ερωτήσεις, δεν είχαν καταλάβει ακριβώς ποιοι είμαστε και τι κάναμε και με έπιασε νευρικό γέλιο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν ξαναέδειξε πλάνο μου η κάμερα. Έκλαιγα από τα γέλια. Επίσης, τις προάλλες με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε ένα γύρισμα στο Μαύρο ρόδο έκανα ένα λάθος στα λόγια μου, κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να γελάμε ασταμάτητα.

Το όνομά σου πώς προέκυψε;

Ήταν το όνομα της γιαγιάς μου. Μέχρι τα 18 μου που τελείωσα το σχολείο όλοι με φώναζαν Θάλεια. Μετά που πήγα στην Αμερική με έλεγαν Ευθαλία στη σχολή για να είναι πιο επίσημο, με λάθος προφορά φυσικά, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τους διορθώσω. (Γελάει.) Τότε ήταν που το όνομα Ευθαλία άρχισε να μου αρέσει πολύ γιατί έβγαλε από πάνω του αυτό το ελληνικό βαρύ στοιχείο. Όταν γύρισα το κράτησα και δεν σκέφτηκα να το αλλάξω ξανά ούτε για τη δουλειά μου. Τις δουλειές που είναι να πάρω θα τις πάρω και με αυτό το όνομα.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved