Αλεξάνδρου – Τούνη: Επέστρεψαν στην  Αθήνα με το μωράκι τους! Οι αλλαγές στο σπίτι τους
Showbiz

Αλεξάνδρου – Τούνη: Επέστρεψαν στην Αθήνα με το μωράκι τους! Οι αλλαγές στο σπίτι τους

Στο σπίτι τους στην Αθήνα επέστρεψαν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωράκι τους.

Το ζευγάρι αφού πέρασε τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό στη Θεσσαλονίκη, εκεί οπού η Ιωάννα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, αποφάσισαν να γυρίσουν όλοι μαζί στην πρωτεύουσα.

Ο Δημήτρης μάλιστα ήταν εκείνος που έκανε την αποκάλυψη, ανεβάζοντας ένα story θέλοντας να μοιραστεί τις αλλαγές που έκαναν στο σπίτι λόγω του ερχομού του γιου τους.

Σε αυτό είδαμε τόσο την κούνια αλλά το relax του μωρού ενώ στον καναπέ ήταν ξαπλωμένη η Ιωάννα με τον γιο τους.

Δες τις εικόνες στη gallery

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να συνεχίζει:

«Είχαμε όλη αυτή την αγωνία, τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε το παιδάκι μας εδώ...».

«Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;», συνέχισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved