Αθερίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης του: «Δεν έχω προτίμηση στο φύλο»
Showbiz

Αθερίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης του: «Δεν έχω προτίμηση στο φύλο»

Το δεύτερο μωράκι της περιμένει η Φωτεινή Αθερίδου.

Την χαρμόσυνη είδηση είχε επιβεβαιώσει ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα ενώ τις πρώτες του δηλώσεις για την δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης του, έκανε στην κάμερα της εκπομπής Βreakfast @Star ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα».

Δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός έκανε και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία είπε πως:

«Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Είναι μια χαρά η Φωτεινή, την βλέπω. Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπορεί να παίζει και στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει που μεγαλώνει η κοιλίτσα».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μακαλιάς που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση λέγοντας πως η Φωτεινή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους και το ζευγάρι διανύει μία όμορφη περίοδο!

Και τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς ότι γνώριζε την είδηση εδώ και καιρό ωστόσο, σεβόμενος την επιθυμία του ζευγαριού δεν είχε αναφέρει τίποτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved