Ελένη Ουζουνίδου: «Όταν έπαιζα μόνο στο θέατρο, είχα ανασφάλεια οικονομική»
Showbiz

Ελένη Ουζουνίδου: «Όταν έπαιζα μόνο στο θέατρο, είχα ανασφάλεια οικονομική»

Την Ελένη Ουζουνίδου την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον ρόλο της.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή της.

Ο πρώτος μεγάλος ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2016 με τον «Αστέρα Ραχούλας». Πώς ήταν μέχρι τότε η επαγγελματική ζωή σας;

Ήταν ο πρώτος ρόλος που έπαιξα στην τηλεόραση, ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα στη μικρή οθόνη. Μέχρι τότε, λοιπόν, η επαγγελματική μου ζωή ήταν ωραία και ενδιαφέρουσα. Ήμουν τυχερή στο θέατρο, από τότε που τελείωσα τη σχολή, όλοι οι ρόλοι και οι συνεργασίες ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Πότε δεν βρέθηκα άνεργη. Είχα χρόνο να μελετώ, να επεξεργάζομαι σωστά τους ρόλους μου, ήμουν αφοσιωμένη σε αυτό που έκανα. Όταν πρωταγωνίστησα, μάλιστα, στον μονόλογο «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου», έγινε ένα μεγάλο μπαμ, έγινα πολύ γνωστή. Με φώναζαν στον δρόμο Σταματία. Οπότε και αυτό το κομμάτι της αναγνωσιμότητας είχε καλυφθεί πριν έρθει στη ζωή μου η τηλεόραση.

Και όταν ξεκίνησε το τηλεοπτικό ταξίδι;

Το κομμάτι της τηλεόρασης δεν το σνόμπαρα, το φοβόμουν. Το έβλεπα λίγο κομπλεξικά. Ξεπέρασα όλα τα συμπλέγματα και του< φόβους γιατί η δουλειά ήταν απίθανη από όλους τους παράγοντες: κείμενα-σκηνοθεσίς συμπρωταγωνιστές. Οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, η σκηνοθεσία του Νίκου Κρητικού, ήταν μοναδικά κομμάτια για την επιτυχία του «Αστέρα». Συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε η κάμερα. Μου άρεσε το στοίχημα ότι πρέπει να συγκεντρωθώ και να είμαι τόσο αληθινή μπροστά στην κάμερα, ενώ γύρω μου γινόταν ο κακός χαμός. Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, κατάλαβα ότι μου αρέσει πολύ η τηλεόραση.

Η τηλεόραση σας άλλαξε τη ζωή;

Όχι, γιατί είχα γίνει γνωστή από το θέατρο η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα με αναγνωρίζουν περισσότερο. Να πω βέβαια ότι όταν έπαιζα μόνο στο θέατρο, είχα ανασφάλεια οικονομική. Τώρα, τα πράγματα είναι καλύτερα, είμαι πιο ήρεμη. Δεν παίρνουμε τα λεφτά που έπαιρναν σε άλλες δεκαετίες, αλλά υπάρχει ασφάλεια.

Πηγή: Tupostv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved