Ελένη Ουζουνίδου: «Όταν έγινε η ανακοίνωση και υποβίβασαν τα πτυχία των ηθοποιών, μαράθηκα»
Showbiz

Ελένη Ουζουνίδου: «Όταν έγινε η ανακοίνωση και υποβίβασαν τα πτυχία των ηθοποιών, μαράθηκα»

Την Ελένη Ουζουνίδου την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την σειρά, «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον ρόλο της.

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για ην σειρά που πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την υποβίβαση των πτυχίων των ηθοποιών.

Ποιος Παπαδόπουλος;» στον ΑΝΤ1. Πώς περνάτε;

Μένω στο κέντρο της Αθήνας και καθημερινά πρέπει να πηγαίνω στην Εκάλη για τα γυρίσματα, τα οποία διαρκούν πολύ. Η δουλειά όμως με γεμίζει πολύ. Τα γυρίσματα γίνονται με κινηματογραφικούς όρους, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος είναι πολυτάλαντος, η ομάδα είναι πολύ καλή, περνάμε πολύ ωραία και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε γιατί τα γυρίσματα γίνονται σε φυσικούς χώρους. Το απολαμβάνουμε πολύ.

Την ηρωίδα σας την έχετε αγαπήσει; Πρόκειται για μία λαϊκή και φτωχή γυναίκα...

Την έχω αγαπήσει πολύ. Παίζει μεγάλο ρόλο η μορφή που μου έχουν δώσει, τα μαλλιά, τα ρούχα. Στη αρχή έλεγα υπάρχουν γυναίκες που φοράνε τέτοια ρούχα; Πίστευα ότι δεν υπάρχουν τόσο φτωχοί άνθρωποι. Το φαινόμενο όμως καλπάζει. Αυτά που δείχνουμε στο σίριαλ δεν είναι ακραία, είναι όλα ρεαλιστικά. Και φτωχοί υπάρχουν που αυξάνονται, αλλά και πλούσιοι που δεν ξέρουν πλέον πώς να διαχειριστούν τις περιουσίες και έχουν παρατημένα σπίτια που δεν μπορούν να συντηρήσουν. Όλα αυτά τα βλέπουμε υπό το πρίσμα της κωμωδίας, αλλά είναι ρεαλιστικά. Η Περιστέρα είναι μία γυναίκα αγωνίστρια, τη βλέπω καθημερινά δίπλα μου. Μπορεί να φορά ρούχα από second hand αλλά είναι πάντα περιποιημένη. Είναι μία γυναίκα μοναδική και πλέον τη συναντάμε συχνά στην έξω ζωή.

Θα θέλατε να ακολουθήσει ένας δραματικός ρόλος;

Ναι, αρκεί να μην είναι σε καθημερινή σειρά· Έχω κάνει έναν πολύ ωραίο ρόλο στις «Σέρρες» στο ΑΝΤ1+ και τον έχω ευχαριστηθεί. Παίζω και στην ταινία «Πίσω από τις Θημωνιές», που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πήρε έξι βραβεία, κι εκεί έχω έναν πολύ δραματικό ρόλο. Στο θέατρο επίσης έχω κάνει δραματικούς ρόλους, στην τηλεόραση όμως προτιμώ τις κωμωδίες. Για εμένα αυτό που κάνω φέτος είναι το όνειρο του κάθε ηθοποιού.

Αυτός ο γλυκός άνθρωπος, ο χαμογελαστός, πώς είναι στη ζωή;

Δεν είμαι πάντα γλυκιά (γέλια). Μου γυρίζει το μάτι μερικές φορές. Όταν έγινε η ανακοίνωση και υποβίβασαν τα πτυχία των ηθοποιών, μαράθηκα. Δεν μπορώ να χωνέψω αυτή την υποβάθμιση και απαξίωση. Ξέρετε οι σπουδές στις σχολές υποκριτικής είναι τόσο απαιτητικές, αυστηρές. Τα τρία χρόνια είναι σαν να έχεις σπουδάσει έξι σε κάποια άλλη σχολή.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος που έγινε αυτό;

Δεν ξέρω, αλλά μας έβαλαν όλους απέναντι τους.

Τι άλλο δεν ξέρουμε για εσάς;

Είναι μερικές φορές που νευριάζω με αδικίες, είμαι τυπική, πηγαίνω στο γύρισμα μία ώρα νωρίτερα, έχω αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης, αγχώνομαι πολύ αλλά είμαι αισιόδοξη. Έχω ψυχαναγκασμούς όταν μελετώ, θέλω να είναι όλα σε τάξη.

Πηγή: Tupostv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved