Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάποια στιγμή θα μαζευτεί λίγο όλη αυτή η έκρηξη»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάποια στιγμή θα μαζευτεί λίγο όλη αυτή η έκρηξη»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας υποδύεται δύο χρόνια τώρα στη «Γη της ελιάς» έναν ήρωα διαφορετικό από ό,τι έχει κάνει.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί, στη μυθοπλασία αλλά και στην τηλεόραση.

Η σειρά σημειώνει για δεύτερη σεζόν μεγάλη επιτυχία. Εσείς εισπράττετε αυτή την επιτυχία;

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο. Έρχονται ενθουσιασμένοι και μας μιλούν άνθρωποι όλων των-ηλικιών. Ακούμε πολύ όμορφα λόγια. Η σειρά αρέσει στον κόσμο. Το δείχνουν και τα νούμερα, αλλά το βλέπουμε και στην πραγματικότητα.

Εφέτος μετράμε πάρα πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Θεωρείτε ότι έλειψε η μυθοπλασία στον κόσμο;

Για πολλά χρόνια και για διάφορους λόγους έλειπε η μυθοπλασία από την τηλεόραση. Τώρα για πολλούς και διάφορους λόγους επέστρεψε και βλέπετε ότι ο κόσμος την υποδέχθηκε θερμά. Ακόμα και σειρές που δεν θεωρούνται τόσο πετυχημένες από άποψη τηλεθέασης έχουν κι αυτές το φανατικό τους κοινό. Είναι καλό αυτό για τον κλάδο. Γιατί μετά από δυο καραντίνες, και την κρίση νωρίτερα που δεν γινόντουσαν δουλειές, ξαφνικά οι άνθρωποι μπορούν πάλι να δουλέψουν και να κερδίσουν τη ζωή τους. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαζευτεί λίγο όλη αυτή η έκρηξη. Γιατί δεν είναι φυσιολογικό τη μια χρονιά να έχεις 1-2 σειρές και την επόμενη 36. Αλλά επειδή τα κανάλια έχουν ανταπόδοση και ο κόσμος αγαπάει τις σειρές, νομίζω ότι θα βρεθεί μια ισορροπία, ένας ικανός αριθμός από σειρές οι οποίες θα μπορούν και να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο αλλά και να φέρουν τα χρήματά τους πίσω.

Μετράτε αρκετά χρόνια στον χώρο και ειδικά στην τηλεόραση.

Είναι πολλά τα χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Το θέμα είναι να μεγαλώνουμε καλά μέσα στα χρόνια, να μην έχουμε απωθημένα και γινόμαστε στριμμένοι. Άμα μεγαλώνουμε καλά, είναι όλα ωραία στη ζωή.

Έχετε απωθημένα;

Όχι, δεν έχω, γιατί ποτέ δεν είχα σε κάποια λίστα συγκεκριμένα πράγματα. Αυτός νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος για να μην έχεις πληγές όταν κάνεις τον απολογισμό σου. Έκανα πάντα αυτό που έφερνε η εποχή, ο καιρός, η επιθυμία μου πολλές φορές.

Πηγή: Το Βημα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved