Λευτέρης Μητσόπουλος: Τα παιδικά του χρόνια και η δύσκολη στιγμή που βίωσε στα 24 χρόνια του
Showbiz

Λευτέρης Μητσόπουλος: Τα παιδικά του χρόνια και η δύσκολη στιγμή που βίωσε στα 24 χρόνια του

Τον Λευτέρη Μητσόπουλο τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή, Happy Day, ενώ φέτος συμμετείχε και στο J2US, στο οποίο και κέρδισε.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την δύσκολη στιγμή που βίωσε.

Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τη ζωή σου. Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο για σένα;

Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Ναύπακτο. Από μικρό παιδί ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο. Και αυτό και έκανα από πολύ μικρή ηλικία. Ημουν αρκετά χρόνια σε θεατρικό εργαστήρι στη Ναύπακτο. Ξεκίνησα να δουλεύω στην οικοδομή από ηλικία 12 ετών, παράλληλα με το σχολείο, το οποίο τελείωσα κανονικά. Ταυτόχρονα, είχα ξεκινήσει στα social αστεία βιντεάκια με τη γιαγιά μου τη Βάβω.

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα;

Ο πατέρας μου είναι εργολάβος οικοδομών και έτσι από πολύ μικρός με έβαλε στη δουλειά. Οπότε είχα τα δικά μου χρήματα και ήμουν ανε ­ ξάρτητος, δεν είχα κάποιο θέμα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα;

Όταν έχασα τον κολλητό μου, σε ηλικία 24 ετών, τον Κωνσταντίνο. Ηταν με μηχανάκι και τον χτύπησαν σε τροχαίο. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο ξαφνικά. Εκείνη την ημέρα ήμασταν στο Λιμάνι στη Ναύπακτο, έφυγε για λίγο και θα ξαναγυρνούσε. Τελικά, μας πήραν τηλέφωνο ότι ο Κωνσταντίνος «έφυγε» και δεν γύρισε ποτέ.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved