Γιάννης Σπαλιάρας: Το μόντελινγκ και ο ρόλος σε σίριαλ του Netflix
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Το μόντελινγκ και ο ρόλος σε σίριαλ του Netflix

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix ως «Νικ, ο Έλληνας» και αποκαλύπτει τη μεγάλη του χαρά όταν σφραγίστηκε η συνεργασία με την διάσημη πλατφόρμα.  

Υπόδύθηκε έναν Ελληνα, τον Νίκο, ο οποίος δουλεύει για τη CIA. «Η εμπειρία ήταν τεράστια. Οι ξένες παραγωγές είναι πολύ διαφορετικές από τις ελληνικές.

Βλέπεις ένα συνεργείο που μπορεί να είναι και 500 άτομα. Υπάρχει γιατρός 24 ώρες, είχαμε οδηγό... Μεγάλη οργάνωση», εξηγεί και περιγράφει πώς έμαθε τα... λόγια του: «Επρεπε να μιλώ ισπανικά. Επαιρνα τό σενάρια στα αγγλικά, καταλάβαινα τι έλεγαν και μετά τα αποστήθιζα στα ισπανικά. Εχω ρίξει πολύ διάβασμα».

Οσο για την αντίδρασή του όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από άτομο της παραγωγής, αποκαλύπτει πως «την πρώτη φορά νόμιζα ότι είναι φάρσα. Δεν το πίστεψα ποτέ πως ήταν μια κοπέλα που ήθελε να περάσω από κάστινγκ για τη σειρά. Στην πορεία κατάλαβα πως ήταν πραγματικότητα. Στην αρχή μού έστελναν τα κείμενα από το Μεξικό, τα έγραφα με το κινητό και τα έστελνα πίσω για να με δουν. Αρχικά ήταν μικρά κομμάτια και μετά μεγάλα κείμενα. Κράτησε μήνες αυτή η διαδικασία και όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν πως με πήραν, έβαλα τα κλάματα και ξέσπασα! Ημουν στη Σαντορίνη, θυμάμαι, και πήρα αμέσως τη μητέρα μου κλαίγοντας και της το είπα».

ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Αν και έγινε γνωστός από το μόντελινγκ, με διεθνή καριέρα, και υπογράφοντας μεγάλα συμβόλαια για εταιρείες στην Ελλάδα, η υποκριτική τον γοητεύει περισσότερο. «Εδώ, στην Ελλάδα, έχω περάσει από δέκα σίριαλ και στα μισό είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Το αγάπησα πολύ αυτό. Και το μόντελινγκ το αγαπώ πολύ, όμως όταν έχω γυρίσματα είναι πιο μεγάλη η ικανοποίηση από μια φωτογράφηση», εξομολογείται ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved