Μαριάννα Τουμασάτου: «Οι άνθρωποι όταν βρουν την ευκαιρία, φέρονται με τον χειρότερο τρόπο»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Οι άνθρωποι όταν βρουν την ευκαιρία, φέρονται με τον χειρότερο τρόπο»

Την Μαριάννα Τουμασάτου την απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;» και έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με τον ρόλο της.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων μίλησε για ον φόβο της αλλά και για την ενασχόλησή της με το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη.

Τι είναι αυτό που φοβάσαι πιο πολύ;

Φοβάμαι ότι σιγά σιγά οι άνθρωποι από ανάγκη αν θες, παύουμε να είμαστε άνθρωποι, βλέπουμε το άδικο γύρω μας, τον ρατσισμό προς όλες τις κατευθύνσεις την προσπάθεια επιβολής του κάθε ανθρωπίσκου απέναντι σε κάποιον, που μπορεί να του επιβάλει οτιδήποτε. Ανθρωποι που τρέμουν μπροστά σε άλλους, όταν βρουν την ευκαιρία, φέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Είναι μια πραγματικότητα της κοινωνίας μας την οποία τρέμω. Τρέμω όταν οι άνθρωποι θα πάψουν να σκέφτονται -κάτι που έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει- τον άλλο. Πέφτουμε για ύπνο το βράδυ τόσο εύκολα, γνωρίζοντας ότι στη γωνία υπάρχει ένα παιδάκι που οι γονείς του δεν έχουν βρει δουλειά; Και δεν είναι ελεημοσύνη να βοηθήσεις τον άνθρωπο, είναι συμπαράσταση. Ομάδες αλληλέγγυων ανθρώπων παλεύουν να σκορπιστούν από εδώ και από εκεί για να δώσουν όση βοήθεια έχουν. Είναι και οι άλλοι που λένε «εγώ θα σώσω τον κόσμο;». Εσύ μόνος σου όχι, προφανώς είσαι ανίκανος όσο ανίκανη είμαι κι εγώ να σώσω τον κόσμο μόνη μου, αλλά αν μαζευτούμε πολλοί, θα τον σώσουμε. Αν πάψουμε να σκεφτόμαστε ένα ξερό εγώ, κάτι που βλέπεις στα social media.

Μίλησε μας και για την ενασχόλησή σου με το Ιδρυμα «Τζένη Καρέζη»...

Το Ιδρυμα «Τζένη Καρέζη» είναι η μονάδα ανακουφιστικής αγωγής του Αρεταίειου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ως αποστολή την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις, μέσω της στήριξης της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και το ίδρυμα και η μονάδα έχουν δημιουργηθεί με πολύ κόπο και έχουν διατηρηθεί με μεγαλύτερο κόπο από την Κυριακή Μυστακίδου και είναι δημόσια. Εχω την τιμή να είμαι στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος και παλεύουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το ποια βοήθεια μπορούν να πάρουν άνθρωποι που πονούν ή που έχουν δυσκολία σε διάφορους τομείς λόγω μιας χρόνιας πάθησης που φέρουν. Σύντομα προγραμματίζουμε εκδηλώσεις, γιατί λόγω κορωνοιού ήταν δύσκολο τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved