Ιωάννα Μπέλλα: «Υπήρχε μια υπερβολή στις αντιδράσεις του κόσμου, είδα να γράφουν τρελά πράγματα»
Showbiz

Ιωάννα Μπέλλα: «Υπήρχε μια υπερβολή στις αντιδράσεις του κόσμου, είδα να γράφουν τρελά πράγματα»

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ίσως πρόσωπα που έχει περάσει από τον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απιστία αλλά και για το πως βλέπει τον εαυτό της σε 10 χρόνια.

Προφανώς δεν θέλω να σε βάλω να απολογηθείς για κάτι και όλοι στον χώρο μας λένε ότι είσαι ένα ευγενικό κορίτσι, είδαμε όμως και μια πιο θυμωμένη σου πλευρά τελευταία, όταν απάντησες για τα ρετούς στο Instagram σου.

Δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, από την άλλη όμως υπήρχε μια υπερβολή στις αντιδράσεις του κόσμου, είδα να γράφουν τρελά πράγματα. Πράγματα που διαβάζει και η οικογένειά μου.

Έχω διαπιστώσει πάντως ότι έχεις αρκετές φίλες. Συνήθως οι γυναίκες όπως εσύ θεωρούνται λίγο «απειλητικές» για τις άλλες.

Και έχω κρατήσει και φίλες από τα παιδικά μου χρόνια. Η φιλία είναι κάτι σπουδαίο για μένα,τη βάζω μαζίμε την οικογένεια. Υπήρχε βέβαια φιλία που με έκανε να πω ότι της έδωσα περισσότερα από όσα άξιζε.

Υπήρξε φίλη που να προσέγγισε ερωτικά σύντροφό σου;

Ευτυχώς δεν έμαθα κάτι τέτοιο ποτέ. Ελπίζω να μην έγινε πίσω από την πλάτη μου.

(Γελάει.)

Η απιστία πρέπει να συγχωρείται;

Στο δικό μου το μυαλό όχι. θεωρώ πως αν γίνει μία φορά, θα ξάναγίνει. Το ίδιο ισχύει και για τη βία στη σχέση.

Είσαι 26 ετών. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 36;

Με έναν σύντροφο ζωής και δύο -μπορεί και περισσότερα- παιδάκια. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ και να χωρίσω, έχω ως πρότυπο τους γονείς μου σε αυτό. Και δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο στις μέρες μας, οπότε θέλω να είμαι προσεκτική. Και σίγουρα να έχωτη δική μου δουλειά.

Πολλές γυναίκες που έκαναν καριέρα ως sex symbols δεν είχαν ευτυχή κατάληξη στην προσωπική τους ζωή.

Για αυτό προσπαθώνα τα κάνω όλα με τη σωστή σειρά. Πρώτα επιδιώκω να προοδεύσω στη δουλειά μου, να έχω τη δική you εταιρεία μέχρι τα 30 και αφού έχω σταθεί γερά στα πόδια μου και έχω την οικονομική μου ανεξαρτησία, να γνωρίσω τον άνθρωπο που θα γίνει πάνω από όλα ένας καλός πατέρας για τα παιδιά μου.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved