Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Τρώω και δεν παχαίνω. Τσακίζω ό,τι έχει σοκολατά»

Κατερίνα Παναγοπούλου συνεχίζει την παράδοση των δυναμικών γυναικών που αναλαμβάνουν τα ηνία ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού.

H όμορφη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι αριστερόχειράς και μίλησε για αυτό.

Κατερίνα, είσαι αριστερόχειρας;

Πώς το κατάλαβες; Φαίνεται; Ίσως επειδή συνέχεια χειρονομώ, είμαι έντονη, Ναι, γράφω με το αριστερό, κλοτσάω με το αριστερό (γελάει), κάνω τα πάντα.

Ενας αριστερόχειρας έχει περισσότερες πιθανότητες να μεθύσει ευκολότερα από κάποιον δεξιόχειρα, καθώς το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που χρησιμοποιεί ο αριστερόχειρας για κάποιον λόγο δεν αντέχει το αλκοόλ.

Σωστά, ζαλίζομαι πολύ εύκολα όταν πίνω αλκοόλ, με δυο ποτηράκια αρχίζω και τραγουδάω. Αλλά δεν πίνω, δεν καπνίζω, πρόσφατα άρχισα και γυμναστήριο. Μικρή έκανα ενόργανη, ρυθμική και τένις αλλά για άπειρα χρόνια τα είχα εγκαταλείψει και δεν έκανα τίποτα. Παρασύρθηκα πέρσι από έναν δικό μου άνθρωπο που έκανε κι εκείνος γυμναστική και ξεκίνησα στην αρχή pilates, αλλά το εγκατέλειψα γιατί είναι πολύ ήπιο για τα γούστα μου και κάνω με μεγάλη θέρμη TRX και cross training.

Τρως όμως και πάρα πολύ, μαθαίνω.

Τρώω και δεν παχαίνω. Πολύ. Και τσατίζω τους φίλους μου. Τρώω junk food, μπέργκερ, χοτ ντογκ, κλαμπ σάντουιτς, τσακίζω ό,τι έχει σοκολατά. Η πλάκα που μου κάνουν στο κανάλι, επειδή έχω γλυκά πάνω στο γραφείο, είναι να με ρωτάνε «ξεκίνησες διατροφή;». Ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό.

Πηγή: ΟΚ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved