Θανάσης Πάτρας:Μας δείχνει το τεράστιο σαλόνι του - Το ξύλινο τραπέζι εντυπωσίασε τους followers του
Showbiz

Θανάσης Πάτρας:Μας δείχνει το τεράστιο σαλόνι του - Το ξύλινο τραπέζι εντυπωσίασε τους followers του

Ο Θανάσης Πάτρας ζει σε ένα υπέροχο σπίτι με την οικογένειά του και κυρίαρχο στοιχείο είναι το... ξύλο. 

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους και έχει μια αξιολογεί πορεία στον χώρο.

Οι τηλεθεατές τον έχουν αγαπήσει, τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για το ήθος του.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Κατερίνα Παγώνη και μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφέρει:

«Ένας φίλος μου ήθελε να μου γνωρίσει την κοπέλα που έβγαινε και μαζί της ήταν κι η Κατερίνα. Ο φίλος μου δεν βγήκε ξανά με την κοπέλα κι εγώ παντρεύτηκα.»

Η Κατερίνα είχε προσθέσει:«Η μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι για 7 χρόνια και κάναμε δέκα εξωσωματικές. Είμαστε ευτυχείς που ήρθε η κόρη μας. Δεν θυμόμαστε πως είναι η ζωή μας, πριν την κόρη μας. Ήταν πολύ δίπλα μου ο Θανάσης και μού έλεγε εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνουμε ή όχι παιδί κι αυτό μου δίνει δύναμη και πείσμα. Θεωρούσα ότι θα ήταν λίγο κρίμα να μην ολοκληρωθεί η οικογένειά μας, έτσι όπως θα θέλαμε».

Το αγαπημένο ζευγάρι στεγάζει την αγάπη τους σε ένα υπέροχο σπίτι με ευρύχωρο σαλόνι, στο οποίο κυριαρχούν τα ξύλινα στοιχεία, ενώ το τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ, αλλά και η μεγάλη τηλεόραση, κλέβουν την παράσταση.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/Cm7A-p8p56N
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved