Φουρέιρα: Με αυτή τη φωτογραφία είχε «προδώσει» το φύλο του μωρού της πριν την αποκάλυψη
Showbiz

Φουρέιρα: Με αυτή τη φωτογραφία είχε «προδώσει» το φύλο του μωρού της πριν την αποκάλυψη

Μαμά θα γίνει η Ελένη Φουρέιρα και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει έγινε μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία περιμένουν αγοράκι και αναμένεται να γεννήσει περί τα τέλη Φλεβάρη.

Ωστόσο μια φωτογραφία της λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε «προδώσει» το φύλο του μωρού της με πολλούς από τους followers της να έχουν σχολιάσει πως η τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι.

Πιο συγκεκριμένα είχε ποζάρει φορώντας ένα μπλε γούνινο καπέλο ενώ τα ρούχα της είχαν την απόχρωση του γαλάζιου.

«Feeling electric blue/ αίσθηση ηλεκτρισμένου μπλε» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης η Ελένη Φουρέιρα. Όσον αφορά τον γάμο της Ελένης Φουρέιρα με τον πατέρα του παιδιού της και αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνει σύντομα, αλλά όχι πατροπαράδοτα και στα γνωστά σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο σε Δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν την γέννηση του μωρού.

Όταν με το καλό η Ελένη γεννήσει και μεγαλώσει λίγο το μωρό θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια.

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες της εγκυμοσύνης της με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία στις αρχές Νοεμβρίου και εκ τότε δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δες στη gallery τις φωτογραφίες και μερικά από τα σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved