Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ολόσωμη φώτο, το μικρό «αφεντικό» και το ξενύχτι
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ολόσωμη φώτο, το μικρό «αφεντικό» και το ξενύχτι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθημερινά δημοσιεύει απίθανα στιγμιότυπα με τον μπέμπη της στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη μέρα που έγινε μαμά και δημοσιεύσει βίντεο στα οποία μας δείχνει πως περνά τις πρώτες ημέρες με τον γιο της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία σιγά σιγά βρίσκει ξανά τη φόρμα της δεν διστάζει να ποστάρει στιγμιότυπα χωρίς ρετούς, αφού έχει ήδη χάσει δέκα κιλά όπως η ίδια αποκάλυψε! Με το νυχτικό της δηλώνει ότι έχει ξυπνήσει από τις 4 και… το ξενύχτι είναι σε μόνιμη βάση. Όσο για το «αφεντικό» του σπιτιού; Μα, φυσικά δεν είναι άλλος από τον Σταθοκωστόπουλο Junior και η τρυφερή μαμά το απολαμβάνει!

«Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

Και από τη στιγμή που γέννησε τον γιο της και επέστρεψε στο σπιτικό τους στα νότια προάστια δεν σταματά να δημοσιεύει instastories και παρά το ξενύχτι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε το βίντεο με τον μπέμπη που είναι το "αφεντικό" του σπιτιού!

Δείτε το βίντεο από το ξενύχτι με τον μπέμπη της

Δείτε το βίντεο που μας δείχνει το σώμα της που σιγά σιγά επανέρχεται σε φόρμα

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είχε πει ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς λίγη ώρα μετά τον τοκετό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved