Συγκλονίζει η Αργυράκη για τη φωτιά στο σπίτι της: «Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής»
Showbiz

Συγκλονίζει η Αργυράκη για τη φωτιά στο σπίτι της: «Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη το πρωί της Τετάρτης (18-01) από το εξοχικό της σπίτι λίγο έξω από τα Μέγαρα, όπου κάηκε στην μεγάλη πυρκαγιά του 2021.

Συγκινημένη αλλά και αισιόδοξη πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να φτιάξει το μέρος του σπιτιού που καταστράφηκε, μίλησε τόσο για εκείνες τις στιγμές όσο και όλα όσα έχει ζήσει εκεί.

«Εδώ περάσαμε όλη την καραντίνα και όχι μόνο. Όταν είχαμε και το σπίτι, πριν καεί, μέναμε αρκετό διάστημα. Τώρα έχουμε περιοριστεί σε ένα άλλο σημείο, που ευτυχώς γλίτωσε. Ελπίζουμε όμως γρήγορα να μπορέσουμε να το ξαναφτιάξουμε και να μπορούμε να μένουμε», είπε και συνέχισε περιγράφοντας τις στιγμές που η φωτιά εξαπλώθηκε:

«Βλέπεις τη θάλασσα στο βάθος, έχει τα πάντα. Η ρεματιά όμως κάτω είναι καμένη, γιατί από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, ήρθε, έκαψε το κομμάτι του σπιτιού που φτιάξαμε και ίσως κάποιο κουκουνάρι πετάχτηκε μέσα και έγινε το κακό. Ήταν το βίος μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε».

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε μιλήσει αποκλειστικά στο gossip-tv εκείνες τις τραγικές ώρες.

«Δεν σώθηκε τίποτα. Πιο χάλια δεν γίνεται. Περιμένουμε να έρθουν να μαζέψουν τα μπάζα και απειροελάχιστα πράγματα που σώθηκαν τα μεταφέραμε σε μια ταβέρνα. Έχω αγωνία μεγάλη, φοβάμαι μην συμβεί κάποια αναζωπύρωση. Εγώ μάζεψα και τα δυο μου σκυλάκια, είναι ζωντανά. Ο άντρας με τον γιο μου πήγαν νωρίς το πρωί. Εγώ έφτασα κατά τις 12:30 το μεσημέρι. Προσπαθώ να αποφορτιστώ γιατί αν συνεχίσω έτσι δεν θα αντέξω», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved