Καλομοίρα: Το δυναμωτικό smoothie που φτιάχνει με 9 υλικά για την ίδια και τα παιδιά της καθημερινά!
Showbiz

Καλομοίρα: Το δυναμωτικό smoothie που φτιάχνει με 9 υλικά για την ίδια και τα παιδιά της καθημερινά!

Πολλές θυσίες χρειάστηκε να κάνει η Καλομοίρα προκειμένου να αποκτήσει το κορμί που ήθελε και από τότε έχει αποκτήσει κάποιες συνήθειες που επειδή είναι πολύ θρεπτικές και δυναμωτικές.

Και δεν είναι μόνο συνήθειες που έχει υιοθετήσει η ίδια, αλλά τις έχει επιβάλλει και στα τρία της παιδιά που θέλει να βλέπει δυνατά και υγιή.

Η Καλομοίρα λοιπόν, καθημερινά, εκτός από το μαγείρεμα που κάνει καθημερινά και πολύ συχνά, τα πρωινά της τα ξεκινά με ένα δυναμωτικό smoothie που ξέρει ότι θα προσφέρει στην ίδια και στα παιδιά της πολλά θρεπτικά συστατικά, δηλαδή αυτά που χρειάζονται όλοι για να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό τους.

Η τρυφερή μαμά η οποία φροντίζει τα πάντα για την οικογένειά της, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου μας έδωσε και εμάς τη συνταγή για το συγκεκριμένο smoothie που περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, άλφα τοκοφερόλη, βιταμίνες Α, C, E, B1, B2, B6, D, K, νάτριο, σελήνιο, φυλλικό οξύ, β-καροτένιο, κάλιο, νάτριο και μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.

Είναι δηλαδή ό,τι πρέπει για ένα τέλειο ξεκίνημα της ημέρας, ειδικά όταν αυτή είναι απαιτητική. Μην ξεχνάμε ότι με τόσα λαχανικά, το συγκεκριμένο smoothie φροντίζει και για τη σωστή λειτουργία του εντέρου ενώ ενδυναμώνει και ενυδατώνει αμέσως.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Σέλερι, σιτόχορτο, Κολκυθάκια φρέσκα, αγγουράκια, kale που είναι καλή πηγή θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, παντοθενικού οξέος, βιταμίνης Ε και αρκετών διαιτητικών μετάλλων, όπως σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο, κόλιανδρο, τζίντζερ που όπως θα δείτε που λέει στο βίντεο η ίδια η Καλομοίρα, δεν αρέσει και πολύ στα παιδιά αλλά και πορτοκάλι και τέλος κουρκουμά που ως γνωστόν είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ευεργετικά για τον οργανισμό.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η Καλομοίρα μας δείχνει ακριβώς πώς να το φτιάξουμε και να το κάνουμε και εμείς συνήθεια για την καθημερινότητά μας.

Δείτε το:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved