Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία από την περιόδο της εγκυμοσύνης της που απέσπασε βραβείο
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία από την περιόδο της εγκυμοσύνης της που απέσπασε βραβείο

Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Βρεφικής Φωτογραφίας απέσπασε η φωτογράφος Ναταλία Ρίζου, για τη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται εγκυμονούσα η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η βραβευμένη Ελληνίδα φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου, δημοσίευσε φωτογραφία εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μέσα από το συνοδευτικό σχόλιο αποκάλυψε ότι κέρδισε ένα ακόμη βραβείο στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε φωτογραφίσει την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αγκαλιά με το σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Η Κωνσταντίνα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Προσέχαμε το γυμνό να μην είναι πρόστυχο. Έχει βραβευτεί και η φωτογραφία του άντρα της Τζούλιας Νόβα με το μωρό», αποκαλύπτει η γνωστή φωτογράφος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.
Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award», έγραψε στην ανάρτησή της η διάσημη φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved