Δανάη Παππά: Αυτές τις θεραπείες κάνει στο σώμα της για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα
Showbiz

Δανάη Παππά: Αυτές τις θεραπείες κάνει στο σώμα της για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα

Ποια γυναίκα δεν έχει ατέλειες στο κορμί της; Πόσες φορές κάθε μία από εμάς δεν έχει σκεφτεί πως το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει κανείς θα ήταν να την απαλλάξει από την κυτταρίτιδα;

Η Δανάη Παππά πάντως η οποία όντως διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, έχει βρει τη λύση για να έχει απέναντι και όχι... πάνω της την κυτταρίτιδα.

Μάλιστα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, κάνει συχνά δώρο στον εαυτό της θεραπείες στο σώμα της οι οποίες προσφέρουν τόνωση, σύσφιξη αλλά και λιποδιάλυση.

Και όπως βλέπουμε όλοι, έχουν αποτελέσματα αφού σε κάθε της εμφάνιση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η Δανάη Παππά ποζάρει μα μαγιό, διαθέτει το τέλειο κορμί.

Η ηθοποιός μέσα από την σελίδα της στο Instagram ενημερώνει τους followers της για αυτές τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται. Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε ένα story την ώρα της θεραπείας και έγραψε: ««Venus legacy, τόνωση, σύσφιξη, λιποδιάλυση και όψη φλοιού πορτοκαλιού τέλος», δείχνοντας αποφασισμένη να μην επιτρέψει στην κυτταρίτιδα να την κυριεύσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved