Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν τον τοκετό μας δείχνει για πρώτη φορά πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν τον τοκετό μας δείχνει για πρώτη φορά πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της

Περί τα τέλη Φλεβάρη η Ελένη Φουρέιρα θα κρατήσει για πρώτη φορά στα χέρια της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η όμορφη τραγουδίστρια βιώνει τους πιο ευτυχισμένους μήνες της ζωής της και λίγο πριν τον τοκετό μοιράστηκε με τους followers της για πρώτη φορά ένα βίντεο μέσα από το οποίο είδαμε πώς βιώνει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Για την ώρα η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση για την εγκυμοσύνη της ενώ μετά την ανακοίνωση οι αναρτήσεις της έχουν περιοριστεί αρκετά.

Το πρωί της Τετάρτης (18-01) δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο αποκαλύπτοντας πώς βιώνει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Τι πραγματικά συμβαίνει στο τρίτο τρίμηνο», έγραψε στην πρώτη εικόνα.

Στο βίντεο που ακολούθησε πρωταγωνιστούν καρτούν σε διάφορα αστεία αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα. Άλλα γελάνε, άλλα τρώνε, άλλα κοιμούνται, άλλα χαίρονται πολύ… ουσιαστικά ό, τι βιώνει μια εγκυμονούσα.

Δες το κι εσύ

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες της εγκυμοσύνης της με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία στις αρχές Νοεμβρίου και εκ τότε δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved