Bo: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση του με την Καρολίνα! Είναι ερωτευμένος και δες πώς την αποκαλεί
Showbiz

Bo: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση του με την Καρολίνα! Είναι ερωτευμένος και δες πώς την αποκαλεί

Την πιο ωραία φάση της ζωής του βιώνει ο Bo μιας και βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παίκτριας του Survivor All Star, Καρολίνα Καλύβα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Bo σχολίασε το στιγμιότυπο όπου ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη σχέση τους, όταν εκείνος παρακολουθώντας την αγαπημένη του μέσα από την τηλεόραση, πλησίασε να της δώσει ένα φιλί.

«Ναι, έβλεπα το κοριτσάκι μου με λαχτάρα και πολλή αγάπη», είπε ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης τους.

«Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα κι έχει φύγει εδώ και κάτι εβδομάδες. Είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ ωραίο και πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Ποια είναι η Καρολίνα Καλύβα

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 33 ετών και γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο ως αθλήτρια 400 μέτρων. Ύστερα από έναν τραυματισμό μπήκε στη ζωή της το Pilates.

Πλέον είναι Pilates instructor λοιπόν και σε καθημερινή βάση, προπονείται, με αποτέλεσμα έτσι να διατηρεί αυτή την αψεγάδιαστη σιλουέτα.

«Το Survivor All Star είναι για εμένα μία ακόμα πρόκληση. Έρχομαι με φόρα για να κατακτήσω τους στίβους μάχης!», δήλωσε πριν μπει φέτος στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved