Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο - Στο πλευρό του η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο - Στο πλευρό του η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα

Ο Στέλιος Ρόκκος το μεσημέρι της Πέμπτης 19/1 πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική των νοτίων Προαστίων όπου νοσηλευόταν. 

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος την ώρα που ήταν στο σπίτι του με τη γυναίκα του και πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και σήμερα πήρε εξιτήριο έχοντας πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα του.

Να σας θυμίσουμε ότι όσο ήταν στο νοσοκομείο, έγραψε ένα μήνυμα και καθησύχασε τους φανατικούς και όχι μόνο θαυμαστές του: «Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ».

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, είπε: «Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι «κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις»!

Τέλος καλά, όλα καλά για τον τραγουδιστή που τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την έξοδό του από το νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved