Θεοφάνους: «Το σημερινό live μου μοιάζει μαγειρεμένο τύπου πάμε να κερδίσει η Nikki να πάει και στη Eurovision»
Showbiz

Θεοφάνους: «Το σημερινό live μου μοιάζει μαγειρεμένο τύπου πάμε να κερδίσει η Nikki να πάει και στη Eurovision»

Καινούριο καβγά είχαμε και πάλι στο X Factor με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Θεοφάνους που θεώρησε ότι η επιλογή να έχουν στο σημερινό live αφιέρωμα στα musical ήταν στημένη, ώστε να προβληθεί η Nikki που είναι υποψήφια στην Eurovision.



Αν και τα σχόλια όλων των κριτών ήταν υπερβολικά κολακευτικά για τη Νikki και οι ευχές για τη Eurovision έδιναν και έπαιρναν (χωρίς φυσικά να γίνει καμία αναφορά στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον τρόπο της συμμετοχής στης στον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό), ο Γιώργος Θεοφάνους «τα έχωσε»: Ο κριτής χαρακτήρισε «μαγειρεμένη» την επιλογή της παραγωγής να πουν τα παιδιά musical, καθώς αυτό το είδος ευνοεί την εμφάνιση της Nikki και η ίδια «παίζει στο γήπεδό της» μιας και πάνω σε αυτό είναι και οι σπουδές της. «Μου μοιάζει μαγειρεμένο του τύπου πάμε να κερδίσει η Nikki να πάει και στη Eurovision και αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν καθόλου εμένα. Εγώ αυτό το λέω για εσωτερική κατανάλωση θεωρώντας ότι αυτό είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που διαγωνίζονται εδώ κατά πρώτον και... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε» δήλωσε ο κριτής.


Φυσικά η αντίδραση από Γκαγκάκη και Λεβέντη (κυρίως) ήταν πολύ έντονη. «Είσαι λάθος γιατί η απόφαση της ΕΡΤ βγήκε πολύ μετά από την δική μας να διοργανώσουμε την συγκεκριμένη θεματική βραδιά. Δεν έχει καμία σχέση το ένα θέμα με το άλλο. Εμείς είπαμε ότι τα παιδιά θα τραγουδήσουν μιούζικαλ πολύ καιρό πριν και μετά ήλθε το θέμα της Eurovision» έσπευσε να διευκρινίσει η κυρία της επιτροπής σε έξαλλη κατάσταση, ενώ Λεβέντης και Ρουβάς προσπαθούν σε πιο ήρεμο ύφος να εξηγήσουν στον Θεοφάνους ότι δεν ισχύουν όσα εκείνος πιστεύει.




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved