Η αποκάλυψη του Γιάννη Δημαρά για τον Τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που συγκινεί
Showbiz

Η αποκάλυψη του Γιάννη Δημαρά για τον Τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που συγκινεί

Ο Γιάννης Δημαράς με αφορμή τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσίευσε μία επιστολή του τέως όταν εκείνος περνούσε τραγικές στιγμές όταν έχασε τον γιο του, Νικόλα.

Ήταν το 2002 όταν ο Γιάννης Δημαράς έχασε το γιο του Νικόλα μετά από μια σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Βριλήσσια. Ο νεαρός έπεσε βαριά τραυματισμένος στην ολισθηρή άσφαλτο και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο άτυχος 27χρονος εικονολήπτης παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση, χάνοντας τελικά τη μάχη με το θάνατο. Η πιο συγκινητική αλλά και γενναία πράξη του Γιάννη Δημαρά ήταν να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του, προκειμένου να σωθούν άλλες ζωές.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τότε του είχε στείλει τα θερμά συλλυπητήριά του και αυτή την επιστολή την κράτησε έως και σήμερα: «ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ , Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΗΤΕΥΣΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ :
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ, ΦΙΛΟΥ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ .

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ.

ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ , ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟΤΕ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΗΤΑΝ ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΟΥ 2002. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ.

ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.

ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ, ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ . Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ , ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ , ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ.

ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved