Άννα Αδριανού: «Το πιο σπουδαίο έργο τέχνης που αξίζει να φτιάξει κάποιος είναι η ίδια η ζωή του»
Showbiz

Άννα Αδριανού: «Το πιο σπουδαίο έργο τέχνης που αξίζει να φτιάξει κάποιος είναι η ίδια η ζωή του»

Η Άννα Αδριανού ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που καταπιάνονται με πολλά πράγματα.

Η ίδια, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Φυλάξου αν μ’ αγαπάς», από τις εκδόσεις Λιβάνη, και τη νέα, δυναμική εκδοχή της παράστασης «Οι πιο δυνατές», που θα ανέβει στο Θέατρο Αλκμήνη μιλά στο περιοδικό mytv για τους στόχους που θέτει τη νέα χρονιά και πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να νιώθει δημιουργική

Τι εύχεσαι και τι περιμένεις από τη νέα χρονιά;

«Να έχω υγεία, σωματική και ψυχική, να είναι καλά οι αγαπημένοι μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω μια θεωρία ότι όσο πιο καλός είσαι (επί της ουσίας), τόσο πιο ισορροπημένος είσαι και κατ' επέκταση ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση και βασίζεται στην εσωτερική γαλήνη, στην ευγνωμοσύνη για τη ζωή και στην πίστη στο καλύτερο».

Θέτεις στόχους για κάθε νέα χρονιά που έρχεται ή αφήνεσαι σε όσα φέρνει ο χρόνος;

«Κάνω κάπως και τα δύο. Ονειρεύομαι πότε πότε όπως ο καθένας κάποια πράγματα, αλλά δεν κολλάω σ’ αυτά. Είμαι ανοιχτή σε όσα φέρνει ο χρόνος και η ζωή. Πιστεύω ότι αυτή ξέρει καλύτερα. Πάντως, όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερους στόχους βάζω στον εαυτό μου. Θέλω να ζω το σήμερα όσο περισσότερο μπορώ και να το απολαμβάνω ελεύθερη από εμμονές και σχέδια. Και πιστεύω στο ρητό «Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο θεός γελάει».

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι δημιουργική, καθώς σε πετυχαίνω σε μια δημιουργική φάση της ζωής σου;

«Νομίζω ότι είναι κάτι που, όταν μου βγαίνει, βγαίνει αυθόρμητα. Υπάρχουν περίοδοι που κάνω πολλά πράγματα κι άλλοτε, πάλι, που τεμπελιάζω και το απολαμβάνω. Άλλωστε, η δημιουργικότητα είναι κάτι που, όταν υπάρχει μέσα μας, μπορεί να βγει σε πολλά πράγματα. Στην καθημερινότητα, στη μαγειρική, στις σχέσεις μας... Το πιο σπουδαίο έργο τέχνης που αξίζει να φτιάξει κάποιος είναι η ίδια η ζωή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved